page

Silvia Hillesdal

 

Bilde av Bilde t.o.m. 1.mai 2011 257Jeg er utdannet kostholdsveileder ved Tunsberg Medisinske Skole i 2010 og utdannet ernæringsterapeut ved samme skole I 2013. Jeg jobber med kostholdsveiledning/ernæringsterapi på fulltid. 

Jeg har veldig god erfaring med vektnedgang, fordøyelsesproblemer, reaksjoner på mat og depresjon. Jeg elsker jobben min, og ønsker å hjelpe deg til å få en god helse med stabilt blodsukker, god energi og godt humør ved hjelp av naturlige råvarer. Det skal være en varig endring.

Jeg begynte å interessere meg for mat og matens betydning for kroppen da jeg fikk en sønn i 2006 som skrek stort sett hele døgnet. Det viste seg at han var ekstremt allergisk mot melk. I tillegg hadde han egg-, hvete-, nøtte-, pollen-, katt-, og hundeallergi. Han hadde også astma og refluks. Jeg leste alt jeg kom over om mat og allergi. Siden jeg ammet måtte jeg selv kutte ut maten han var allergisk mot, og da var det nesten ingen matvarer igjen. Nesten alt inneholdt jo hvete og/eller melk! Jeg begynte å lage mat fra bunnen av og hele familien spiste det samme. Jeg merket da en stor forbedring av min egen helse også.

I tillegg til ernæringsterapi driver jeg med bioresonans. Det er en maskin som ved hjelp av frekvenser blant annet finner næringsmangler og om du reagerer på noen matvarer. Du kan lese mer om maskinen under "behandling".

Jeg tar også matintoleranse-test. Den er svært nøyaktig og vil påvise eventuelle IgG matrelaterte antistoffer. Du kan velge mellom 80, 120 eller 200 matvarer.