article

Sidekart

Artikkelkategorier

Kontakt oss

NY SERIE MED ØKOLOGISK SUPERMAT!

Supermat er matvarer som har ti eller flere unike funksjoner.
Forskning viser at maten vi spiser i dag, inkludert frukt og grønnsaker, ikke har det samme næringsinnholdet som før. Kunstgjødsel utarmer jorden. Transport og lagring fører til tap av livsviktige vitaminer, mineraler og sporstoffer. Her kan du kjøpe supermat - mat som har svært høyt innhold av næringsstoffer og kan ha medisinske egenskaper. Supermat vil bidra til en bedre helse, større overskudd og mer energi. De er som oftest viltvoksende eller dyrket økologisk. Supermat er ikke bearbeidet og ikke varmet opp over 40ºC. Alle næringsstoffene skal være intakte.

Supermat er mat og medisin i ett. Hvitt sukker og mel er for mange en av årsakene til en rekke sykdommer og overvekt. Her kan du kjøpe gode, sunne og smakfulle alternativer.
La din mat være din medisin og la din medisin være din mat. Hver gang du velger, forandrer du fremtiden. Riktig mat gir mer overskudd og energi, bedrer din hjernefunksjon, bremser aldringsprosessen, bedrer ditt humør, bedrer din søvnkvalitet og reduserer din totale helserisiko. Og ikke minst - det gir mer livsnytelse.

- For å få en forandring, må man gjøre en forandring

kokoschiabønne782580&width=200&height=150&zwidth=124&zheight=213