article

Sidekart

Artikkelkategorier

Kontakt oss

Bioresonansterapi - Energibehandling

Bioresonansterapi er en terapiform som måler frekvensene dine i kroppen. E- lybra maskinen inneholder ca 300 000 bioresonans-mønstre og måler ved hjelp av dem ubalanser, mangler, belastninger, blokkeringer, forgiftninger osv, og lager en omfattende statusprofil av kroppen. Den finner og behandler den komplette fysiologien, psykologiske og detaljerte energisystemer. Den finner og behandler bl.a mat intoleranser. Hjelper ved for mye stress i livet, indre uro og perioder der det er vanskelig å finne roen og "lande". Miljøgifter, sopp og virus kan elimineres. Avdekker vitamin- og mineralmangel. Styrker organfunksjonene. Den hjelper også mot allergiplager, søvnproblemer, muskel- og leddsmerter, overvekt, avhengighet (røyk, alkohol, narkotika, mat) og mye mer!

Den elektriske energien i levende celler vibrerer. Vibrerende energi opptrer som radiobølger. Alle sykdommer skyldes skader på cellenes evne til å lage og omsette vibrerende energi. Når cellenes energimotorer tilføres de rette kjemiske stoffer eller riktige typer radiobølger vil cellene selvhelbrede.

Målet er å få kroppen i balanse på alle plan, både fysisk og psykisk. Bioresonans behandling tar sikte på å avdekke og korrigere stress, samt å understøtte kroppens selvkorrigerende evner. Bioresonans gir ingen bivirkninger men når avfall forlater kroppen kan man bli trøtt og få en kortvarig forverring av symptomene.

Ernæring og energibalansering er viktig for helsen din,
det påvirker hele deg både fysisk og psykisk.

Send meg gjerne en mail via kontaktskjemaet eller ring meg på 99 62 65 44  dersom du har noen spørsmål.

En frisk cellemembran i kroppen skal normalt ha en elektrisk ladning på -20 til -25 millivolt (mV). Dette tilsvarer en pH på 7,35 - 7,40. Hvis den elektriske spenningen faller, vil sykdomsframkallende bakterier, sopp og virus vokse fram da disse trives i et surt miljø. Når det er riktig ladning i cellemembranene, får de god tilførsel av oksygen. Dette gjør at kreft ikke kan utvikle seg like lett, og at energiomsetningen blir mye mer effektiv.
Hva har dette med mat å gjøre?
Spiser du lite karbohydrater og mye godt fett, fremmer dette en god pH-balanse fordi fett ikke produserer syre slik glukose (sukker) gjør. (Alle karbohydrater blir omdannet til glukose i kroppen.) Våre cellemembraner kan ikke transportere næringsstoffer eller lagre strøm om de ikke er bygget opp av riktige fettsyrer.
Bilde av Bilde til nettsida 113

Energimedisinens 7 første lover: (av Dr. Øverbye)

  1. Alt liv er en manifestasjon av energi.
  2. Konstruksjonsprinsippene bak celler og levende veseners utforming er laget for å kunne utnytte energi på best mulig måte.
  3. For å kunne skaffe seg livsenergi er alle dyreceller laget som miniatyrmotorer, der sukker, fett eller proteiner fungerer som drivstoff. Drivstoffet tilføres oksygen og resultatet er elektrisk energi!
  4. Den elektriske energien i levende celler vibrerer, og vibrerende energi opptrer enten som radiobølger eller lys!
  5. Enhver sykdom skyldes skader på cellenes evne til å lage og omsette elektrisk vibrerende energi.
  6. Helbredelse fremkommer når cellenes energimotor tilføres de rette kjemiske stoffer eller riktige typer radiobølger. Cellene vil da selvhelbrede.
  7. Alle kroniske sykdommer, utbrenthet, kreft og aldring har det til felles at de gradvis mister sin evne til å lage energi. Alle har det til felles at å gjenopprette deres evne til energiproduksjon fører til selvhelbredelse. Naturlig aldring kan ikke helbredes, men prosessen kan forsinkes og tidlig aldring kan stanses og føres over til normal aldring.

Priser:
Førstegangsbehandling (ca 2,5 time) : Kr 1290,-
Etterbehandling: (ca 1,5 time) Kr 690,-
E-kapsel Kr 600,-
Fjernbehandling (ca 2,5 time) Kr 690,-
Forhåndsbetaling av 10 stk fjernbehandlinger Kr 4000,-